Reparatie en Onderhoud door Autobedrijf Gebr. Postema

Volledige onderhouds- en reparatieservice

Kan jouw auto wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Of heeft jouw auto een reparatie nodig? Wij regelen het! Autobedrijf Gebr. Postema biedt een volledige service van onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s. Auto reparatie Hoogezand: wij werken met het juiste assortiment aan producten voor onderhoud en reparatie. Als er iets stuk is aan jouw auto of er moet iets onderhouden worden, dan ben je bij Postema dus aan het juiste adres!

Het juiste gereedschap

Autobedrijf Gebr. Postema in Hoogezand is Bosch Workshop Partner. Dat betekent dat wij regelmatig trainingen, advies en ondersteuning op het gebied van diagnose en equipment krijgen. Bovendien hebben we hierdoor het juiste assortiment aan producten voor onderhoud en reparatie. De onderdelen van Magneti Marelli maken dit assortiment compleet: onderdelen van Italiaanse kwaliteit en technologische innovatie.

Uitgebreide ervaring

Autobedrijf Gebr. Postema heeft uitgebreide ervaring met alle merken auto’s. We zijn gespecialiseerd in de merken Fiat, Alfa Romeo, Saab en Peugeot. Daarnaast zijn we Citroën-specialist. Bovendien hebben we onze voorliefde voor oldtimers door jarenlange ervaring kunnen ontwikkelen tot expertise. Zo kunnen we jou een op maat gemaakte service bieden, en ben jij zo weer op weg!

Reparatie of onderhoudsbeurt nodig?

Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Kom dan eens langs in onze garage of neem contact met ons op.

Wij zijn Oldtimer specialist!

Wij hebben onze voorliefde voor oude auto’s ontwikkeld tot specialiteit. Door jarenlange ervaring mag autobedrijf Gebr. Postema zich oldtimer specialist noemen.

Waarom je voor ons kiest


Magneti Marelli dealer

Onderdelen van Italiaanse kwaliteit en technologische innovatie

Fiat, Citroën, Alfa Romeo specialist

Dé oldtimer specialist

Toegankelijk

Bij onze garage ben je altijd welkom om langs te komen

Bosch Workshop Partner

Up-to-date kennis, apparatuur en advies

Gratis leenauto

Bij reparatie en onderhoud van jouw auto, krijg je één van onze auto’s mee

Neem contact met ons op

Of kom bij ons langs