Auto Diagnose Hoogezand | Autobedrijf Gebr. Postema

Wanneer heeft jouw auto een diagnose nodig?

Knippert er een lampje op het dashboard, maar weet jij niet wat het betekent? Een brandend lampje betekent niet standaard dat er iets mis is. Waarschuwingslampjes of notificaties via het beeldscherm in je auto melden je enkel dat je actie moet ondernemen. 

Auto diagnose Hoogezand: Bij twijfel wat er aan de hand is, biedt een auto diagnose een uitkomst. De diagnose is een test van het systeem, waarbij de software wordt uitgelezen. Autobedrijf Gebr. Postema biedt een professionele diagnose, waardoor jij met een gerust hart weer op pad kunt!

Het juiste gereedschap

Autobedrijf Gebr. Postema in Hoogezand is Bosch Workshop Partner. Dat betekent dat wij regelmatig trainingen, advies en ondersteuning op het gebied van diagnose en equipment krijgen. Bovendien hebben we hierdoor het juiste assortiment aan producten voor onderhoud en reparatie. De onderdelen van Magneti Marelli maken dit assortiment compleet: onderdelen van Italiaanse kwaliteit en technologische innovatie.

Uitgebreide ervaring

Autobedrijf Gebr. Postema heeft uitgebreide ervaring met alle merken auto’s. We zijn gespecialiseerd in de merken Fiat, Alfa Romeo, Saab en Peugeot. Daarnaast zijn we Citroën-specialist. Bovendien hebben we onze voorliefde voor oldtimers door jarenlange ervaring kunnen ontwikkelen tot expertise. Zo kunnen we jou een op maat gemaakte service bieden, en ben jij zo weer op weg!

Kan jouw auto een diagnose gebruiken?

Kom dan eens langs in onze garage of neem contact met ons op.

Wij zijn Oldtimer specialist!

Wij hebben onze voorliefde voor oude auto’s ontwikkeld tot specialiteit. Door jarenlange ervaring mag autobedrijf Gebr. Postema zich oldtimer specialist noemen.

Waarom je voor ons kiest


Magneti Marelli dealer

Onderdelen van Italiaanse kwaliteit en technologische innovatie

Fiat, Citroën, Alfa Romeo specialist

Dé oldtimer specialist

Toegankelijk

Bij onze garage ben je altijd welkom om langs te komen

Bosch Workshop Partner

Up-to-date kennis, apparatuur en advies

Gratis leenauto

Bij reparatie en onderhoud van jouw auto, krijg je één van onze auto’s mee

Autodiagnose Hoogezand nodig?

Of kom bij ons langs