Bosch Workshop Partner

Wij zijn Bosch Workshop Partner
Autobedrijf Gebr. Postema is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de autobranche. Als vakgarage vinden wij het belangrijk om up-to-date te zijn én te werken. Daarom zijn wij Bosch Workshop Partner.

Waarom Bosch Workshop Partner?

Een goede garage is voorbereid op de toekomst. De auto-industrie ontwikkelt zich in rap tempo. Het is cruciaal om bij te blijven met de razendsnelle technologische veranderingen. Als Bosch Workshop Partner is Autobedrijf Gebr. Postema altijd op de hoogte van vernieuwingen in ons vakgebied.

De samenwerking met Bosch betekent dat onze werkplaats kan rekenen op de ondersteuning en de uitgebreide expertise van ervaren systeemspecialisten. Dit zijn professionals met de nodige praktijkervaring.

Bosch Workshop Partner werkplaats

Het nieuwe rijden is veelal geautomatiseerd. Door de toenemende complexiteit van onderdelen en connectiviteit van de systemen zijn voertuigen rijdende computers geworden. Gekwalificeerde apparatuur is essentieel voor professionele diagnose, reparatie en onderhoud. De Bosch KTS-diagnosetester en ESI[tronic]-software zijn daarom een onmisbare schakel in de Bosch Workshop Partner werkplaats.

Naast Bosch Workshop Partner, zijn wij Magneti Marelli dealer. Magneti Marelli staat voor onderdelen van Italiaanse kwaliteit en technologische innovatie. Hierdoor zijn we in staat om met de beste materialen te werken.

Waarom je voor ons kiest


Magneti Marelli dealer

Onderdelen van Italiaanse kwaliteit en technologische innovatie

Fiat, Citroën, Alfa Romeo specialist

Dé oldtimer specialist

Toegankelijk

Bij onze garage ben je altijd welkom om langs te komen

Bosch Workshop Partner

Up-to-date kennis, apparatuur en advies

Gratis leenauto

Bij reparatie en onderhoud van jouw auto, krijg je één van onze auto’s mee

Neem contact met ons op

Of kom bij ons langs