Remmen controleren/spoelen door

Autobedrijf Gebr. Postema

Gecertificeerde controle en spoelbeurt van remmen

Autobedrijf Gebr. Postema regelt het onderhoud van de remmen van jouw auto. Bij alle problemen met jouw remmen kun je uiteraard bij ons terecht. Daarnaast bieden wij de specialistische service van de controle en het spoelen van remmen.

Een tijdige check-up zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan, en dat je altijd veilig de weg op kunt. Autobedrijf Gebr. Postema helpt jou als gecertificeerde garage om je remmen up-to-date te houden, zodat jij altijd met een gerust hart de weg op kunt.

Wanneer moet ik mijn remmen controleren?

Hoe weet je dat jouw remmen een controle nodig hebben? Er is een aantal punten waar je op kunt letten. De handelswijze van de APK biedt een goede leidraad.

Remkracht en gelijkmatige verdeling

Bij de APK wordt de werking van de remmen grondig geïnspecteerd. Het functioneren van de remmen en de verdeling van de remkracht wordt onderzocht. De remkracht moet altijd gelijkmatig over alle wielen zijn verdeeld. Wanneer er problemen met de gelijkmatigheid van de remkracht optreden kan dit vaak worden herleid tot slijtage van de remschijven of problemen met de remklauw of remtang.

Achterrem controleren

Het controleren van de achterrem kan door de auto simpelweg op de handrem te zetten en checken of de auto onbeweeglijk is. De meeste remproblemen gebeuren wanneer de auto, en dus de remmen, weinig worden gebruikt. De achterrem is het meest gevoelig voor problemen, omdat deze het minst wordt belast.

Onze andere diensten

APK

Remmen controle of spoelbeurt nodig?

Zijn de remmen van jouw auto toe aan een check-up of een spoelbeurt? Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Kom dan eens langs in onze garage of neem contact met ons op.

Wij zijn Oldtimer specialist!

Wij hebben onze voorliefde voor oude auto’s ontwikkeld tot specialiteit. Door jarenlange ervaring mag autobedrijf Gebr. Postema zich oldtimer specialist noemen.

Waarom je voor ons kiest


Magneti Marelli dealer

Onderdelen van Italiaanse kwaliteit en technologische innovatie

Fiat, Citroën, Alfa Romeo specialist

Dé oldtimer specialist

Toegankelijk

Bij onze garage ben je altijd welkom om langs te komen

Bosch Workshop Partner

Up-to-date kennis, apparatuur en advies

Gratis leenauto

Bij reparatie en onderhoud van jouw auto, krijg je één van onze auto’s mee

Neem contact met ons op

Of kom bij ons langs