APK Hoogezand | Autobedrijf Gebr. Postema

Gecertificeerde APK

Autobedrijf Gebr. Postema regelt jouw APK in Hoogezand. APK staat voor algemene periodieke keuring. De APK is een in Europa wettelijk verplichte autokeuring. De keuring dient ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. 

Een tijdige check-up zorgt er bovendien voor dat je niet voor onverwachte uitgaven komt te staan, mocht er onvoorzien iets misgaan met je auto. Autobedrijf Gebr. Postema helpt jou als gecertificeerde garage om je APK up-to-date te houden, zodat jij altijd met een gerust hart de weg op kunt.

De voordelen van APK bij Postema

Autobedrijf Gebr. Postema heeft uitgebreide ervaring met APK’s bij alle merken auto’s. We zijn gespecialiseerd in de Italiaanse merken Fiat en Alfa Romeo en zijn Citroën-specialist. Daarnaast hebben wij onze voorliefde voor oldtimers door jarenlange ervaring kunnen ontwikkelen tot expertise. Zo kunnen we jou een op maat gemaakte service bieden.

APK nodig in Hoogezand?

Is jouw auto toe aan een APK en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens langs in onze garage of neem contact met ons op.

Wij zijn Oldtimer specialist!

Wij hebben onze voorliefde voor oude auto’s ontwikkeld tot specialiteit. Door jarenlange ervaring mag autobedrijf Gebr. Postema zich oldtimer specialist noemen.

Waarom je voor ons kiest


Magneti Marelli dealer

Onderdelen van Italiaanse kwaliteit en technologische innovatie

Fiat, Citroën, Alfa Romeo specialist

Dé oldtimer specialist

Toegankelijk

Bij onze garage ben je altijd welkom om langs te komen

Bosch Workshop Partner

Up-to-date kennis, apparatuur en advies

Gratis leenauto

Bij reparatie en onderhoud van jouw auto, krijg je één van onze auto’s mee

APK Hoogezand | Neem contact op

Of kom bij ons langs